ブログ↑ブログ一覧

2021/06/16

お昼ご飯を早朝からつくり配り始めました

(会社をきちんと組織つくりをするとき
スタッフが食べていた食べ物を詳しく
調査して見てみました)

When organizing a company properly
I took a closer look at the food the staff were eating

会社をきちんと組織するとき
スタッフが食べていた食べ物を詳しく見てみました

来月くらいから1年かけて
早朝に祖母と豊洲に買い出しにいき
時々
ランチを作りスタッフの方々に
そして夕方に治療に来られる患者さまに
手から手に配ってみる準備をしてます

Over a year from next month
I went shopping with my grandmother in Toyosu early in the morning
Sometimes
Make lunch for the staff
And for patients who come to treatment in the evening
I’m preparing to hand it out from hand to hand

お品書き、と。書いて
手配りをしてみようかな?と、プランを
作っています。

妊活のために、シンプルな
栄養素があるお食事の提案です

Item description. write
Shall we make an arrangement?
And the plan
I’m making it.

Simple for fertility
It is a proposal of a meal with
nutrients

新鮮な食材、新鮮な魚、新鮮な肉、など
果物も含めて 早朝4時に起きて豊洲に出向き
食材をあつめ、
地方の地方行政に頼み食材を
選んでいただき新鮮な食材を
送っていただくようにお願いしました
頼りになりますのは
私の右腕になりましょうか?と、
伊勢丹のバイヤーの方達
焼き海苔 乾燥したひじき 
そしてホテルオークラの料理担当のシェフ達
でした

Fresh ingredients, fresh fish,
fresh meat, etc.
Including fruits, get up at 4 o’clock
in the early morning and go to Toyosu
Collect the ingredients,
Ask the local government for ingredients
Choose fresh ingredients
I asked you to send it
You can count on
Shall I be my right arm? When,
Isetan buyers
Grilled seaweed, dried hijiki seaweed
And the chefs in charge of cooking
at Hotel Okura TOKYO

働く人たちに時々ランチが配れますように
早朝に起きて時間を作り始めてます
食のプロフェッショナルな
ムッシュ坂井シェフに話しききながら、ランチ 
お弁当を作ることから
皆さんに体質の改善を話してみたいなと
目指すように心がけています

May the workers be given lunch from time
to time
I get up early in the morning and start making time
Food professional
Lunch while talking to Chef Monsieur Sakai
From making a lunch box
I want to tell you how to improve your constitution
I try to aim

そんなことして ムダだ、と、
加藤院長にはいわれましたが、
真のまごころ、って
ムダから始まると思います
職員に愛情をかけて育てることが企業改善には
必要です
いわゆる意識を改善なんです

That’s a waste,
As Mr. Kato said,
The true heart
I think it starts with waste
Raising with love for employees
is the way to improve the company
Is required
It ’s a so-called improvement of consciousness.

基本は人はなかなか、変わらないとは思いますが
死ぬまでには、いつか、
一皮むけていく、、そのくらいの気持ちで
長い目で見ていこうと思ってます

Basically, I don’t think people will change.
By the time I die, someday
I’m going to peel off, with that feeling
I’m thinking of looking at it in the long run

徐々に成長していけるように
少しですが、周りにお力をかりて正常化をして
行く準備をしています

So that you can grow gradually
It ’s a little, but I ’ll use my help to normalize it.
Preparing to go

今回は、お客様が来られると聞いて

あまなが唐辛子🫑🌶、伊勢の牛肉、
5種類のにんじん、塩、
アラブのセブンススパイス
日本のスパイス
サラダ菜🥗、大根、トマト、オリーブ
フルーツは朝もぎたてのブルーベリーです
米は龍の瞳、バランスよい
ミネラルがたくさん入った新鮮な
食材を選び出しました
写真を投稿しておりますが、、、
1年、2年、3年と日常の食べものに変化が
できれば、お通じが良くなります

I heard that customers will come this time

Amana is chili 🌶, Ise beef,
5 kinds of carrots, salt,
Arab Seventh Spice
Japanese spices
Salad vegetables 🥗, radish, tomatoes, olives
The fruit is freshly picked blueberries
in the morning
Rice is a dragon’s eyes, well-balanced
Fresh with lots of minerals
I selected the ingredients
I’m posting a photo, but …
If you can change your daily food for
1 year, 2 years, 3 years
It will improve your communication

きちんとミネラルバランスがあり
新鮮な食事を食べ 
体調改善を目指す企業になり
患者さまを安心してお迎えして患者さまの治療に
取り組みができる生活バランスがよい
働く環境に変化が必要に思います

There is a proper mineral balance
Eat a fresh meal
Become a company aiming to improve your physical condition
Welcome patients with peace of mind and treat them
Good life balance that you can work on
I think the working environment needs to change

食の安全には 梅干し、痛まない食材
すべてに火を通す
あとは キッチンが 業務用キッチンのために
加熱をきちんとして、あとは
鍋 フライパンは火入れをして
煮沸し、キッチンをすべて
アルコール消毒をしておく、
食とは衛生環境からです
アランデュカス氏の料理本を読んでいて
まさに、食事がいかに消化できる酵素を
毎回取りいれていくか?これがポイントです

Umeboshi for food safety,
ingredients that do not hurt
Cook everything
After that, the kitchen is for
a commercial kitchen
Heat properly, and the rest
Burn the pan and frying pan
Boil and cook everything in the kitchen
Rubbing alcohol
Food is from a hygienic environment
Reading Alain Ducasse’s cookbook
Exactly how enzymes that can digest meals
Do you take it every time?
This is the point

まわりの何人かの優れたシェフ達にたのんで
アイディアや栄養素のバランスを考えるように
していきます
カロリー計算には 服部料理学校にご協力頼んで
います。

妊活における食育は話し合いながら
ゆっくりと、見直していきましょう。
きっと
あかちゃんを宿す体質に改善をしていくと
思います

Enjoy with some of the best chefs around
Think about the balance of ideas and nutrients
I will continue
Ask Hattori Cooking School for calorie calculation
is.

While discussing dietary education in pregnancy
Let’s review it slowly.
surely
If you improve your constitution
to house a baby think

写真は、伊勢のサミットでも使われた水
【オリンピックでも使われるであろう
日本の炭酸水です】
毎日飲む水は大切ですね。

The photo shows the water used at
the ISE Summit.
Will be used in the Olympics
Japanese carbonated water]
The water you drink every day is
important.

いつも読んでくださりありがとうございます

Thank you for always reading

ご予約・お問合せ